Rack Extern Orico Aluminiu Pentru Hdd / Ssd 2.5" Usb 3.1, Type-c Gen 2, Gri - 1858021

6936761858021

119,40 lei

In stoc (Livrare in 1-2 zile lucratoare)


...

buc.



Comanda ta se poate livra si la Sameday Easybox

Esti indecis?

Alege varianta de husa personalizata

Vreau o husa personalizata!

Carcasă HDD externă Orico pentru 2,5 "
Utilizați vechile dvs. HDD, SSD sau SSHD de 2,5 "și obțineți spațiu suplimentar pentru toate fișierele de care aveți nevoie. Carcasa Orico acceptă dispozitive de până la 4 TB și permite viteze de transfer de date de până la 10 Gbps. Fabricat din aliaj de aluminiu durabil - asigură o disipare eficientă a căldurii și este extrem de durabil. Produsul este, de asemenea, ușor de instalat și compatibil cu cele mai populare sisteme de operare. Transfer rapid de fișiere
Ce este cazul pentru viteze de transfer incredibile de până la 10 Gbps? Dispozitivul este echipat cu interfață USB 3.1 și acceptă noul protocol UASP, care reduce utilizarea procesorului și minimizează latența. Nu mai așteptați la nesfârșit transferul fișierelor! Carcasa Orico acceptă viteze de citire a datelor de până la 469 MB / s și viteze de scriere de până la 497 MB / s.
Ușor de folosit
Carcasa este ușor de asamblat și, datorită utilizării tradiționale a șuruburilor, puteți fi siguri că unitatea de disc pe care ați pus-o în interior va rămâne ferm pe loc și nu se va desface nimic. Mai mult, sistemul plug & play elimină necesitatea instalării unor drivere suplimentare. De asemenea, produsul acceptă schimbarea la cald. Toate acestea înseamnă că nu veți avea nici măcar cea mai mică dificultate în utilizarea acestuia.
Câștigați mai mult spațiu pentru fișierele dvs.
Gata cu spațiul pentru colecția de filme, toate documentele importante, melodiile preferate sau fotografiile de călătorie. Carcasa Orico acceptă hard diskuri cu o capacitate de până la 4 TB. De asemenea, este compatibil cu majoritatea sistemelor populare precum Windows, Mac OS sau Linux. Indiferent de hardware-ul pe care îl utilizați - acum puteți obține cu ușurință mai mult spațiu pentru fișierele dvs.
Disipare eficientă a căldurii și durabilitate remarcabilă
Dispozitivul este fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate și plastic ABS, care îi conferă o rezistență excepțională și ajută la protejarea hard diskului din interior împotriva deteriorării. Carcasa are și găuri speciale, care sunt responsabile de disiparea eficientă a căldurii. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea hardware-ului dvs. - cu Orico vă puteți ocupa cu ușurință de răcirea corectă a acestuia.
Indicator LED practic - aruncați o privire!
Ce altceva face ca cazul să fie comod? Un indicator LED special care generează o lumină ușoară, prietenoasă cu ochii și oferă informații cruciale despre starea hard disk-ului dvs.! Când dispozitivul este pornit, acesta luminează în albastru. Când transferul de date este în curs, acesta începe să clipească. Acum, cu doar o privire, puteți afla cum funcționează unitatea dvs.!
Specificație

Brand Orico
Modelul 2518C3-G2-GY
Material Aliaj de aluminiu + ABS
Culoare Gri
Sursă de alimentare USB-C
Interfață de ieșire USB 3.1 Tip C Gen2
Capacitate acceptată Până la 4 TB
Compatibilitate HDD / SSD / SSHD de 2,5 "(grosime de până la 9,5 mm)
Sistemele acceptate Windows, Linux, Mac OS

Material Aluminiu
Culoare Gri
Producator Orico
Tip conector USB 3.0
Interfata HDD SATA
Compatibilitate Rack 2.5"
Recenzii
Nu mai exista recenzii postate!
Livrare gratuita la comenzile 
de peste 89 de lei
Peste 35.000
accesorii GSM

Va oferim o gama larga de produse

COST TRANSPORT
De la 11.99 LEI

Valabil oriunde in Romania, cu livrare in 24-48 ore